SHFLETO KATEGORITË E

Valvula të konvertueshme për radiatorë

Valvulat e konvertueshme të radiatorit përdoren normalisht për të mbyllur fluksin e mediumit nëpër terminalet e sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes. Këto valvula të veçanta mund të konvertohen nga manuale në termostatike, duke zëvendësuar çelësin e kontrollit me një kokë termostatike kontrolli.