Seritë 401

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version këndor.

Shko te
401402.png
401302_dim~-~page-1.png
401402.png
401302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version këndor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version këndor. lidhja e tubave: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,22 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
bdbf1533-8f2b-4aee-93f3-37314956c6fa
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version këndor. lidhja e tubave: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,70 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
7322f867-ad40-4356-abbc-11441f2d437c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi