Серија 401

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Аголна верзија.

Оди до
401402.png
401302_dim~-~page-1.png
401402.png
401302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Аголна верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,22 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
bdbf1533-8f2b-4aee-93f3-37314956c6fa
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,70 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
7322f867-ad40-4356-abbc-11441f2d437c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi