SHFLETO KATEGORITË E

Sistemi i rregullimit termik në distancë (CALEFFI CODE®)

Sistemi CALEFFI CODE® mundëson rregullimin në distancë dhe veçmas të temperaturës së secilës dhomë, përmes aplikacionit CALEFFI CODE®, duke garantuar nivelin optimal të komoditetit për çdo përdorues.