Seritë 215

CALEFFI CODE, Portëkalim.Portëkalim rregullimi temperature me shumë zona me valë.

Shko te
215100%20BLK.png
215100%20BLK.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Portëkalim.Portëkalim rregullimi temperature me shumë zona me valë.
Puna përmes aplikacionit CALEFFI CODE® (Kërkohet Wi-Fi ose lidhje Ethernet dhe Bluetooth® për instalimin).
Funksionet e shpejta: Auto - Eco - Holiday - Manual - OFF - Boost - Clean. Orë e programueshme çdo javë.
Fasha orare të programueshme, deri në 8 në ditë.
Zona të programueshme: deri në 64.
Kompatibël me lidhjen OpenTherm ®.
Ushqimi elektrike me njësi ushqimi elektrik me USB tipi C, 5 V (DC), 2 A, në hyrje 100–240 V, 0,5 A, 50/ 60 Hz, në dalje 5 V, 2 A (EN/IEC 61558-2- 16).
PROJEKT I REGJISTRUAR.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–40 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 30
Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A
Lustër: RAL 9005 e zezë
Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz, Wi-Fi

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Portëkalim. Portëkalim rregullimi temperature me shumë zona me valë. Puna përmes aplikacionit CALEFFI CODE® (Kërkohet Wi-Fi ose lidhje Ethernet dhe Bluetooth® për instalimin). Funksionet e shpejta: Auto - Eco - Holiday - Manual - OFF - Boost - Clean. Orë e programueshme çdo javë. Fasha orare të programueshme, deri në 8 në ditë. Zona të programueshme: deri në 64. Kompatibël me lidhjen OpenTherm ®. Ushqimi elektrike me njësi ushqimi elektrik me USB tipi C, 5 V (DC), 2 A, në hyrje 100–240 V, 0,5 A, 50/ 60 Hz, në dalje 5 V, 2 A (EN/IEC 61558-2- 16). PROJEKT I REGJISTRUAR. Gama e temperaturës së ambientit: 0–40 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A. Lustër: RAL 9005 e zezë. Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz, Wi-Fi.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Lëviz poshtë-lart