Seritë 215

CALEFFI CODE, Kontroll elektronik me valë Comfort control për valvula termostatike ose të konvertueshme radiatori.

Shko te
215510%20BLK.png
215510%20BLK.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kontroll elektronik me valë Comfort control për valvula termostatike ose të konvertueshme radiatori.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: me bateri (2 x 1,5 V)
Klasa e mbrojtjes: IP 30
Lustër: RAL 9005 e zezë
Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kontroll elektronik me valë Comfort control për valvula termostatike ose të konvertueshme radiatori. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: me bateri (2 x 1,5 V). Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Lustër: RAL 9005 e zezë. Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Lëviz poshtë-lart