Seritë 4004

-

Shko te
400413.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-
Çift i përbërë nga: - valvul dykëndore e konvertueshme radiatori e pajisur me koka kontrolli termostatik me kod 200015; - valvul bllokuese, lidhje dykëndore; - veshje për mbulimin e tubit/ mbulimin e murit, lidhje: 50 mm distancë nga qendra.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: e zezë
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Valvula kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Çift i përbërë nga: - valvul dykëndore e konvertueshme radiatori e pajisur me koka kontrolli termostatik me kod 200015; - valvul bllokuese, lidhje dykëndore; - veshje për mbulimin e tubit/ mbulimin e murit, lidhje: 50 mm distancë nga qendra. lidhja e tubave: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje, majtas, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: 23 p. 1,5, dalje fundore, majtas. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: e zezë. Valvula kv: 1,27 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
f7868b79-c80a-4017-834a-7f3372b62579

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi