Серија 215

CALEFFI CODE®, Контрола на удобност Безжична електронска контрола за термостатски или конвертибилни вентили на радијаторот.

Оди до
215510%20BLK.png
215510%20BLK.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контрола на удобност Безжична електронска контрола за термостатски или конвертибилни вентили на радијаторот.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V)
Класа за заштита: IP 30
Завршница: црна RAL 9005
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Контрола на удобност Безжична електронска контрола за термостатски или конвертибилни вентили на радијаторот. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: со батерија (2 x 1,5V). Класа за заштита: IP 30. Завршница: црна RAL 9005. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти