Серија 215

CALEFFI CODE, Порта.Безжична повеќезонска порта за регулирање на температура.

Оди до
215100%20BLK.png
215100%20BLK.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Порта.Безжична повеќезонска порта за регулирање на температура.
Работа преку апликацијата CALEFFI CODE® (потребна е поврзаност за Wi-Fi или Ethernet и Bluetooth® за инсталација).
Брзи функции: Автоматско - Еко - Одмор - Рачно - ИСКЛУЧЕНО - Засилување - Чистење. Седмичен програмабилен часовник.
Програмабилни временски опсези, до 8 дневно.
Програмабилни зони: до 64.
Компатибилен со OpenTherm ® поврзаност.
Електрично напојување со USB тип C единица за напојување, 5 V (DC), 2 A, влез 100–240 V, 0,5 A, 50/ 60 Hz, излез 5 V, 2 A (EN/IEC 61558-2- 16 ).
РЕГИСТРИРАН ДИЗАЈН.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C
Класа за заштита: IP 30
Оцена на контакт (24V): 1 A
Завршница: црна RAL 9005
Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Порта. Безжична повеќезонска порта за регулирање на температура. Работа преку апликацијата CALEFFI CODE® (потребна е поврзаност за Wi-Fi или Ethernet и Bluetooth® за инсталација). Брзи функции: Автоматско - Еко - Одмор - Рачно - ИСКЛУЧЕНО - Засилување - Чистење. Седмичен програмабилен часовник. Програмабилни временски опсези, до 8 дневно. Програмабилни зони: до 64. Компатибилен со OpenTherm ® поврзаност. Електрично напојување со USB тип C единица за напојување, 5 V (DC), 2 A, влез 100–240 V, 0,5 A, 50/ 60 Hz, излез 5 V, 2 A (EN/IEC 61558-2- 16 ). РЕГИСТРИРАН ДИЗАЈН. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Класа за заштита: IP 30. Оцена на контакт (24V): 1 A. Завршница: црна RAL 9005. Пренос на радиофреквенција: radio RF 868 MHz, Wifi.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Врти