SHFLETO KATEGORITË E

Valvula mbyllëse dhe balancimi për sistemet termike diellore

E ndërtuar për të përballuar kushtet e temperaturës dhe një përqindje të lartë glikoli, këto valvula përdoren për balancimin dhe menaxhimin e mediumit në sistemet solare termike.