Seritë 240

Valvul sferike për sisteme termike diellore.

Shko te
240400.png
240400_dim~-~page-1.png
240400.png
240400_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: -30–200 °C
PN (Presioni nominal): PN 63
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë
Materialet: Inoks

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: -30–200 °C. PN (Presioni nominal): PN 63. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul sferike për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: -30–200 °C. PN (Presioni nominal): PN 63. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: -30–200 °C. PN (Presioni nominal): PN 63. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi