Серија 240

Топчест вентил за соларен термички систем.

Оди до
240400.png
240400_dim~-~page-1.png
240400.png
240400_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил за соларен термички систем.

Технички податоци

Среден температурен опсег: -30–200 °C
PN (номинален притисок): PN 63
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода
Материјал: нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил за соларен термички систем. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -30–200 °C. PN (номинален притисок): PN 63. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Топчест вентил за соларен термички систем. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -30–200 °C. PN (номинален притисок): PN 63. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил за соларен термички систем. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -30–200 °C. PN (номинален притисок): PN 63. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi