SHFLETO KATEGORITË E

Valvula të zonës/devijuese

Valvulat e motorizuara mundësojë mbylljen dhe devijim automatik të mediumit termik në sistemet e ngrohjes dhe ftohjes ose në ato të shpërndarjes së ujit.