Seritë 630

Aktuator termo-elektrik.

Shko te
630002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator termo-elektrik.
Për valvula zonifikuese të serive 632 dhe 633.
E mbyllur normalisht.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Konsumi i energjisë: 5 W
Klasa e mbrojtjes: IP 42
Rryma e ndezjes: ≤ 1 A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik. Për valvula zonifikuese të serive 632 dhe 633. E mbyllur normalisht. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC) / (DC). Konsumi i energjisë: 5 W. Klasa e mbrojtjes: IP 42. Rryma e ndezjes: ≤ 1 A.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi