Серија 630

Термоелектричен активатор.

Оди до
630002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термоелектричен активатор.
За зонски вентили од сериите 632 и 633.
Нормално затворен.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
потрошувачка на енергија: 5 W
Класа за заштита: IP 42
Почетна струја: ≤ 1 A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термоелектричен активатор. За зонски вентили од сериите 632 и 633. Нормално затворен. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230 V (AC) / (DC). потрошувачка на енергија: 5 W. Класа за заштита: IP 42. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi