Серија 632

Двонасочен клипен зонски вентил.

Оди до
632400.png
632400_dim~-~page-1.png
632400.png
632400_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двонасочен клипен зонски вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -5–95 °C
△ стр макс.: 1 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Кv директно
3D модели
Текст за опис
Двонасочен клипен зонски вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -5–95 °C. △ стр макс.: 1 bar. Кv директно: 5,10 m³/h.
SCIP code
ccd8f206-d365-4a1c-be75-c240a4345ef6
3D модели
Текст за опис
Двонасочен клипен зонски вентил. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -5–95 °C. △ стр макс.: 1 bar. Кv директно: 6,27 m³/h.
SCIP code
2cd5eef3-5561-4537-bb64-6dba44802fc7
3D модели
Текст за опис
Двонасочен клипен зонски вентил. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -5–95 °C. △ стр макс.: 1 bar. Кv директно: 6,38 m³/h.
SCIP code
bca12e0d-e0a6-437d-91b1-62875d39b5ca

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi