SHFLETO KATEGORITË E

Shfryrës ajri automatikë dhe deaeratorë automatikë për sistemet termike diellore

Valvulat e ventilimit dhe deajruesit garantojnë që sistemet të punojnë me ujë që nuk përmban ajër. Për këtë arsye, ato janë në gjendje të thithin e më pas të eliminojnë flluskat dhe mikro-flluskat e ajrit të mbetura në zona kritike të sistemit.