Seritë 251

DISCALAIR, Zgavër ajri automatike me rendiment të lartë për sisteme termike diellore.

Shko te
251004.png
251004_sez~-~page-1.png
251004_dim~-~page-1.png
251004.png
251004_sez~-~page-1.png
251004_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike me rendiment të lartë për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C
Lustër: krom
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: tretësirat e glikolit
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike me rendiment të lartë për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Lustër: krom. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel.
SCIP code
481b966a-1087-4af4-a9b4-07bb3056d096

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi