Серија 251

DISCALAIR, Автоматски отвор за воздух со високи перформанси за соларни термални системи.

Оди до
251004.png
251004_sez~-~page-1.png
251004_dim~-~page-1.png
251004.png
251004_sez~-~page-1.png
251004_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух со високи перформанси за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C
Завршница: хроматска
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух со високи перформанси за соларни термални системи. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Завршница: хроматска. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
481b966a-1087-4af4-a9b4-07bb3056d096

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi