Seritë 251

Separator ajri manual për sisteme termike diellore.

Shko te
251093.png
251093_sez~-~page-1.png
251093_dim~-~page-1.png
251093.png
251093_sez~-~page-1.png
251093_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator ajri manual për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–200 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator ajri manual për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–200 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel.
SCIP code
afe8e9a0-a326-4564-8218-7b7958e433e4

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi