Серија 251

Рачен отвор за воздух за соларни термални системи.

Оди до
251093.png
251093_sez~-~page-1.png
251093_dim~-~page-1.png
251093.png
251093_sez~-~page-1.png
251093_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен отвор за воздух за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -30–200 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–200 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
afe8e9a0-a326-4564-8218-7b7958e433e4

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi