Seritë 251

DISCAL, Ajrues për sistemet termike diellore.

Shko te
251006.png
251006_dim~-~page-1.png
251006.png
251006_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Ajrues për sistemet termike diellore.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C, -30–180 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajrues për sistemet termike diellore. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel.
SCIP code
9821ccc1-160b-45ac-a468-5cecad10c069
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajrues për sistemet termike diellore. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–180 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë. Materialet: Nikel.
SCIP code
9b54cad1-0204-481d-afb1-f0a2ee2a0a4c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi