Серија 251

DISCAL, Деаератор за соларни термални системи.

Оди до
251006.png
251006_dim~-~page-1.png
251006.png
251006_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Деаератор за соларни термални системи.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C, -30–180 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Деаератор за соларни термални системи. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
9821ccc1-160b-45ac-a468-5cecad10c069
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Деаератор за соларни термални системи. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–180 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода. Материјал: месинг.
SCIP code
9b54cad1-0204-481d-afb1-f0a2ee2a0a4c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi