Seritë 251

DISCAL, Ajrues për sistemet termike diellore.

Shko te
251003.png
251003_sez~-~page-1.png
251003_dim~-~page-1.png
251003.png
251003_sez~-~page-1.png
251003_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Ajrues për sistemet termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Ajrues për sistemet termike diellore. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel.
SCIP code
0ccb7e96-6528-4348-b91a-4d30adc267d6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi