Серија 251

DISCAL, Деаератор за соларни термални системи.

Оди до
251003.png
251003_sez~-~page-1.png
251003_dim~-~page-1.png
251003.png
251003_sez~-~page-1.png
251003_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Деаератор за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Деаератор за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг.
SCIP code
0ccb7e96-6528-4348-b91a-4d30adc267d6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi