SHFLETO KATEGORITË E

Shfryrës ajri për radiatorët

Valvulat e vrimave të ajrit për radiatorët janë projektuar për të nxjerrë manualisht ose automatikisht ajrin e formuar brenda radiatorëve, gjatë fazës së mbushjes së sistemit dhe gjatë funksionimit normal.