Seritë 5055

Zgavër ajri manuale për radiatorë.

Shko te
505511.png
505511_sez~-~page-1.png
505511_dim~-~page-1.png
505511.png
505511_sez~-~page-1.png
505511_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri manuale për radiatorë.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Lidhjet: G 1/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi