Серија 5055

Рачен отвор за воздух за радијатори.

Оди до
505511.png
505511_sez~-~page-1.png
505511_dim~-~page-1.png
505511.png
505511_sez~-~page-1.png
505511_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен отвор за воздух за радијатори.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
3D модели
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 1/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Рачен отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi