Seritë 5080

Zgavër ajri higroskopike automatike për radiatorë.

Shko te
508011.png
508011_sez~-~page-1.png
508011_dim~-~page-1.png
508011.png
508011_sez~-~page-1.png
508011_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri higroskopike automatike për radiatorë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri higroskopike automatike për radiatorë. Lidhjet: G 1/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
f8ed74c2-a2af-4fbf-b12e-b3e3b04e7af8
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri higroskopike automatike për radiatorë. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
eedd9c0b-cabe-44c5-8d99-1976a2e03517
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri higroskopike automatike për radiatorë. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
f9431bc9-fa4c-4e3b-83a7-375a4902e082
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri higroskopike automatike për radiatorë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
f1fbd46b-68f7-42d0-bbf2-27120eefef0b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi