Серија 5080

Автоматски хигроскопски отвор за воздух за радијатори.

Оди до
508011.png
508011_sez~-~page-1.png
508011_dim~-~page-1.png
508011.png
508011_sez~-~page-1.png
508011_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски хигроскопски отвор за воздух за радијатори.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски хигроскопски отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 1/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски хигроскопски отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски хигроскопски отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски хигроскопски отвор за воздух за радијатори. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi