Seritë 5054

Zgavër ajri manuale për radiatorë. Shkarkim i rregullueshëm.

Shko te
505411.png
505411_sez~-~page-1.png
505411_dim~-~page-1.png
505411.png
505411_sez~-~page-1.png
505411_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri manuale për radiatorë. Shkarkim i rregullueshëm.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Shkarkim i rregullueshëm. lidhjet: G 1/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Shkarkim i rregullueshëm. lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Shkarkim i rregullueshëm. lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri manuale për radiatorë. Shkarkim i rregullueshëm. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi