Seritë 560

Rubinet shkarkimi për radiatorë dhe boilerë të montuar në mur.

Shko te
560421.png
560421_dim~-~page-1.png
560421_sez~-~page-1.png
560421.png
560421_dim~-~page-1.png
560421_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet shkarkimi për radiatorë dhe boilerë të montuar në mur.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi për radiatorë dhe boilerë të montuar në mur. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom.
SCIP code
2636312e-fb46-45ca-8356-c7dfe8e43983
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi për radiatorë dhe boilerë të montuar në mur. Lidhjet: -. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi