Серија 560

Вентил за цедење за радијатори и ѕидни котли.

Оди до
560421.png
560421_dim~-~page-1.png
560421_sez~-~page-1.png
560421.png
560421_dim~-~page-1.png
560421_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за цедење за радијатори и ѕидни котли.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Вентил за цедење за радијатори и ѕидни котли. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска.
3D модели
Текст за опис
Вентил за цедење за радијатори и ѕидни котли. Поврзување: -. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi