Seritë 337

Rubinet shkarkimi me guarnicion metalik.

Shko te
337221.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet shkarkimi me guarnicion metalik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi me guarnicion metalik. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
08e79030-6684-493d-aac3-2395a8c548d0
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi me guarnicion metalik. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
bc73575b-71fc-4cc6-92b1-d54890b03110

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi