Серија 337

Вентил за цедење со метална заптивка.

Оди до
337221.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за цедење со метална заптивка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за цедење со метална заптивка. поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Вентил за цедење со метална заптивка. поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi