Seritë 5081

Fishek higroskopik rezervë për serinë 5080.

Shko te
508100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek higroskopik rezervë për serinë 5080.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek higroskopik rezervë për serinë 5080. Lidhjet: 12 p.1,5.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi