Серија 5081

Резервен хигроскопски кертриџ за серијата 5080.

Оди до
508100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен хигроскопски кертриџ за серијата 5080.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Резервен хигроскопски кертриџ за серијата 5080. Поврзување: 12 p.1,5.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi