Seritë 337

Rubinet shkarkimi.

Shko te
337121.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet shkarkimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 30 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
eff94a33-2ac7-40d7-97d8-3d53f9436ebe

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi