Серија 337

Вентил за цедење.

Оди до
337121.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за цедење.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–85 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: вода, раствори на гликол

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за цедење. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за цедење. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi