SHFLETO KATEGORITË E

Paketa e lidhjes depozitues-boiler për sistemet diellore

Paketat e lidhjeve të depozitës solare me boilerin kontrollojnë automatikisht dhe optimizojnë energjinë termike brenda depozitës solare të ujit, duke garantuar që të ketë shpërndarje të ujit të nxehtë shtëpiak në gjithë sistemin me një temperaturë optimale të kontrolluar.