Pjesë rezervë për paketën e lidhjeve të serive 264 dhe 265.

Shko te
161014.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë rezervë për paketën e lidhjeve të serive 264 dhe 265.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për paketën e lidhjeve të serive 264 dhe 265.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për paketën e lidhjeve të serive 264 dhe 265.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi