Резервни делови за комплет за поврзување од серии 264 и 265.

Оди до
161014.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни делови за комплет за поврзување од серии 264 и 265.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за комплет за поврзување од серии 264 и 265.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за комплет за поврзување од серии 264 и 265.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi