Серија 265

SOLARINCAL, Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција.

Оди до
265352.png
265352_bol~-~page-1.png
265352_sez~-~page-1.png
265352_dim~-~page-1.png
265352.png
265352_bol~-~page-1.png
265352_sez~-~page-1.png
265352_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција.
Со помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -5–110 °C
Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“

Сертификати

ACS
CE
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -5–110 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
cd5f1c05-7301-433b-9c1f-357fef40bb7d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi