Серија 265

Термостат со дисплеј што ја покажува температурата на складирање.

Оди до
265001.png
265001_dim~-~page-1.png
265001.png
265001_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостат со дисплеј што ја покажува температурата на складирање.

Технички податоци

Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C
Поставување: 45 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Класа за заштита: IP 42

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Термостат со дисплеј што ја покажува температурата на складирање. Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C. Поставување: 45 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi