Seritë 265

Termostat me ekran që tregon temperaturën e ruajtjes.

Shko te
265001.png
265001_dim~-~page-1.png
265001.png
265001_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostat me ekran që tregon temperaturën e ruajtjes.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 25–50 °C
Instalim: 45 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Klasa e mbrojtjes: IP 42

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat me ekran që tregon temperaturën e ruajtjes. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–50 °C. Instalim: 45 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi