Seritë 265

SOLARINCAL, Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik.

Shko te
265352.png
265352_bol~-~page-1.png
265352_sez~-~page-1.png
265352_dim~-~page-1.png
265352.png
265352_bol~-~page-1.png
265352_sez~-~page-1.png
265352_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik.
Me mikroçelës ndihmës

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -5–110 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”

Certifikimet

ACS
CE
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik. Me mikroçelës ndihmës Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -5–110 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
cd5f1c05-7301-433b-9c1f-357fef40bb7d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi