Seritë 263

SOLARINCAL-T PLUS, Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik.

Shko te
263350.png
263350_bol~-~page-1.png
263350_sez~-~page-1.png
263350_dim~-~page-1.png
263350.png
263350_bol~-~page-1.png
263350_sez~-~page-1.png
263350_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik.
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C
Kompleti i valvulave devijuese: 45 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS
WRAS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Kompleti i valvulave devijuese: 45 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
c8f1d072-4afd-4690-89d1-939469db6c89

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi