Серија 263

SOLARINCAL-T PLUS, Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција.

Оди до
263350.png
263350_bol~-~page-1.png
263350_sez~-~page-1.png
263350_dim~-~page-1.png
263350.png
263350_bol~-~page-1.png
263350_sez~-~page-1.png
263350_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C
Комплет вентили за пренасочување: 45 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Комплет вентили за пренасочување: 45 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
c8f1d072-4afd-4690-89d1-939469db6c89

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi