Seritë 402

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i drejtë.

Shko te
402402.png
402302_dim~-~page-1.png
402402.png
402302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i drejtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,35 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
5753fa4d-791d-4c9f-a42f-a2a40e34c096
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,79 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
6c109b35-aefe-418a-83a9-783720be0143
Kv
2,58 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,58 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
c9585b79-c616-47cb-99c8-e236de292ea7
Kv
4,43 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i drejtë. lidhja e tubave: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 4,43 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
329f2e6a-9845-419e-93ee-9aae9576c129

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi