Серија 402

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Права верзија.

Оди до
402402.png
402302_dim~-~page-1.png
402402.png
402302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Права верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Забелешка
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Права верзија. приклучоци за цевки: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,35 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
5753fa4d-791d-4c9f-a42f-a2a40e34c096
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Права верзија. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,79 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
6c109b35-aefe-418a-83a9-783720be0143
Kv
2,58 m³/h
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Права верзија. приклучоци за цевки: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,58 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
c9585b79-c616-47cb-99c8-e236de292ea7
Kv
4,43 m³/h
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. Права верзија. приклучоци за цевки: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 4,43 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
329f2e6a-9845-419e-93ee-9aae9576c129

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi